Cloud Services

Wij bieden de mogelijkheid om “Dolibarr ERP/CRM software” als Software as a Service (SaaS) in de Cloud te draaien. Hiermee kunt u uw gegevens zoals offertes, facturen, dossiers en documenten op een veilige manier beheren en bent u er van verzekerd dat uw software altijd up-to-date is. Dit brengt voor u diverse voordelen met zich mee. U en uw medewerkers kunnen plaats- en tijdonafhankelijk werken, en u heeft geen of technische kennis voor de installatie nodig, u bent flexibeler en hoeft minder te investeren. Buiten de standaard hosting van Dolibarr kunnen wij op verzoek een maatwerk pakket voor u samenstellen speciaal toegespitst  op uw eisen en wensen. Vraag naar de mogelijkheden.
Onze ICT ervaring vertaalt zich in een zeer klantgerichte filosofie. Afspraak is afspraak en klanttevredenheid zijn geen loze begrippen maar uitgangspunten die we bij Macrorom ICT-services toepassen. Wij geven daarbij inhoud aan het credo van ons bedrijf namelijk:
Automatiseren is maatwerk.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het werken met Dolibarr in de Cloud of bent u geïnteresseerd om Dolibarr in de Cloud een maand lang gratis zonder enige verplichting uit te proberen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Probeer de door de Dolibarr stichting beschikbaar gestelde online demo. Deze geeft een goede indruk van het pakket. Kies een bij u passend bedrijfsprofiel en start vervolgens de demo omgeving.

Ik wil starten met Dolibarr  Online demo

telefoniste

demo-small

DoliBarr administratieve software, specifiek vertaald voor het Nederlandse taalgebied, MKB  en ZZP is een initiatief van: Macrorom ICT-services